Från blogg till Nattstad

2012-04-25 / 17:54:03
Nu har jag bestämt mig för att förflytta mig till Nattstad, och till: http://www.nattstad.se/AngelBlack - Känner att den bloggen är lite mer jag än denna bloggen och jag kan göra mer fritt än jag kan på denna (utan hjälp!) haha. Dock kommer jag nog ha kvar denna tills vidare ändå bara för att jag har ändå skrivit en massa på denna, så helt ny blogg från första början mitt i graviditeten vill jag inte... Där har jag även skrivit in vissa bloggare som jag läser! :)
/My blog is my diary

Fixat med en blogg

2012-04-24 / 17:19:08
Håller just nu på att fixa lite på en blogg, har stora funderingar och förflytta mig till nattstad's blogg då man kan få betalt per sidovisning vilket inte alls skulle vara helt fel! :D Har redan skrivit ett inlägg där och sådär, så får se om jag stannar där eller ej men de lär ju märkas hehe... I vilket fall säger jag till isf! :)
/My blog is my diary

Tider, tårar & städning

2012-04-24 / 13:27:21
Jävla tankar och förstöra ens dag, blah! Tid till ultraljud imorgon, men som kommer skjutas upp antagligen då Hummer vill vara med och han kör upp tiden jag har imorgon... Och tårarna bara rinner, när ska detta sluta? Olika svar överallt varför ryggvärken är man har, men tid att kolla hos läkare imoron iaf och hoppas på de bästa! Nu ska jag försöka skingra mina tankar med lite städning inför imorgon då två kommer på lägenhetesvisning (3 personer som kollar på mindre än två veckor)... Så mot städning och vidare eller nåt, see ya!
/My blog is my diary

Something dark

2012-04-24 / 02:19:16


Jag vet inte vart jag ska börja, hur jag ska fortsätta eller hur jag ska avsluta... Tårarna bara rinner och tankarna i mitt huvud dom bara snurrar runt utan ett stopp. Jag vill kunna göra detta, jag vill kunna ringa, boka en tid utan att mina automatiska lögner kommer ur munnen på mig utan ett stopp. Jag vill bara ha modet att åka dit utan rädsla, ångest eller utbackningar. Varför kan jag inte detta? Jag har ju faktiskt mer än mig själv att tänka på nu, men just nu vet jag varken ut eller in - hur ska detta gå? Kommer detta att gå? Kommer de negativa tankarna någonsin försvinna? Kommer jag en dag få ett normalt liv som alla andra som jag i år velat ha sedan de togs ifrån mig (som de kändes när allt börja), vill bara kunna leva normalt, bli den familj jag så länge velat bli och vara med den underbaraste kille jag träffat - är de så mycket begärt?
/My blog is my diary

Bloggtorka blah

2012-04-24 / 00:24:16


Bloggtorka menas med ingen blogglust, vilket resulterar i inga inlägg (knappt)... Ryggen har varit ett helvete, i går var de riktigt hemskt med smärtan som resulterade i massa kväljningar, ingen sömn förrän vid sju på morgonen och sov till halv tre på eftermiddagen + två timmar sömn på eftermiddagen + sömn från vid kvart i åtta till halv ett på natten, somnade vid halv sex och vaknade vid två i eftermiddags... 

Idag fick jag för första gången se en spark på magen iad, de var häftigt om nåt! <3
/My blog is my diary

Kit-kat, vart är du?

2012-04-21 / 21:42:07


Varför ska facebook vara elak och läska med KitKat för? Jag blev så jädrans sugen på de att jag tvingade mig ut i de kalla & mörka till både Coop och Ica utan att hitta något... hittade bara denna som är på nedersta bilden bland de jag köpte (lösgodis + tröstchocklad haha! :(), men de är absolut inte samma sak blah! *morr* Så nu är jag både sur & ledsen för att de inte fanns! :(

/My blog is my diary

Katt sällskapsjuk är

2012-04-21 / 20:28:05


En katt som verkligen behöver uppmärksamhet, mhm! Märkte inte förrän jag lade in bilderna och skulle fixa dom att hon fastnade på en bild när hon hoppa upp på mig haha xD Hon gick och jamade och tog tassarna på spegeln medans jag tar kort (som alltid), tror hon är en sådan som gillar att vara med på foto eller bara vill ha uppmärksamhet haha - hon är då för söt, min fina katt! <3
/My blog is my diary

Saknade piercing

2012-04-21 / 18:12:18

- Hej, jag saknar min piercing i läppen! Hejdå! :)
/My blog is my diary

Tårta & blåsor!

2012-04-21 / 17:47:55

- Man ser då vart bebben ligger, hehe! *_*

Nog för att man är sugen, men att få de som första tanke när man vaknar? Nej, de är inte alls okej! Jag vill ha tårta, en god tårta med daim och jordgubbar på! *droool*! <3 Och på detta har jag ätit massa sura bilar igen så mina blåsor på tungan är tillbaka *morr*, jag som vill äta dom men de blir ju rätt plågsamt att äta med blåsor, bleh!
/My blog is my diary

Magbild (20+0) 21

2012-04-21 / 17:33:53

I dag är du 20 veckor gravid. Det är 20 veckor till beräknad förlossning lörda 8. september.
/My blog is my diary

Fosterutveckling 21

2012-04-21 / 00:34:52


Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och om du väntar en pojke kommer testiklarna att flyttas ner i pungen under de kommande veckorna.

"Små grytor har stora öron": Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.
/My blog is my diary

Soffhäng med finaste

2012-04-20 / 23:58:57



- Mys-sällisskapis i soffan med min finaste! <3


/My blog is my diary

Ge mig tårta & godis!

2012-04-20 / 22:44:20


Fyfan vad jag är sugen på tårta och en massa lösgodis just nu, blaaah! :( </3
/My blog is my diary

Bebiströja och saker fått jag har

2012-04-20 / 01:46:13


- Fick bebis-tröja av mamma idag när hon kom hit + kycklingspett i honungsmarinad <3 innan vi var ute och åkte lite granna förut, blev inte så långt som till Fagersta idag pga dålig dag men vi åkte runt i ett tag iaf och sedan satt och pratade ett tag - väldigt uppskattad! Hon köpte även hem lite till mig också som bröd, smör & leverpastej till frukost imorgon som var slut + chips och dipp! :)

Och för ett tag sen var hon ner hit och lämnade av en amningskudde, eller två styckna, men den ena är bara som lån som jag sedan ska lämna tillbaka när jag fått min gravidkudde som jag ska köpa utav en på blocket när mina pengar kommer in, ska bli spännande och sova med den och se om de blir bättre för ryggen eller icke... så spännande att jag måste dra in tll sängen och testa den nu då jag måste upp och gå till affären imorgon och köpa hem en ny tandborste då katten min så snällt haft ner i kattlådan när hon springer runt där när jag är på toan... Hon går mellan handfatet och mina axlar och kelar så ensam känner man ju inte sig iaf, haha!

Godnattens nu alla bloggisar!
/My blog is my diary

New year's eve

2012-04-20 / 01:31:24


Egen kommentar: Denna filmen var underbart bra och rolig, och himla roligt med så många kända människor som gjorde ett plus i kanten! Slutet var också både roligt, sorgligt och full av kärlek - en film jag verkligen varmt rekomenderar!

Handling: Regissören Garry Marshall (Pretty Woman, Runaway Bride) och en stark skådespelarensemble kommer att ringa in det nya året med den romantiska komedin New Years Eve. I filmen får vi följa par och singlar i New York på den mest magiska av kvällar, nyårsafton.
/My blog is my diary

Mycket rörelse

2012-04-19 / 15:41:32


Jag har då en väldigt livlig krabat i magen idag, tror jag allt då de känns som rörelser nästan hela tiden. Helmysigt är de utan tvekan, men de negativa är väl att jag får ont i ryggen då på samma gång så både positivt och negativt med en massa rörelse i magen, hehe! Ska bli himla spännande och se vad de är för kön som rör sig så på tisdag, längtan är ganska så stor vill jag lova! :D
/My blog is my diary

Onödig skrift

2012-04-19 / 15:25:46
Jag hade aldrig i hela mitt liv trott att de kunnat göra så ont av att hosta/nysa som de gör nu de flesta gånger jag gör de, fyfan vad ont de gör för några sekunder - en helt obeskrivlig smärta som inte kan sättas ord på! 

Och ute kan de vara världens tråkigaste väder nästintill...grått, muligt, blåsigt och ser allmänt tråkigt ut så de lockar ju inte att gå ut kan jag ju säga men affären är ett måste idag om jag ska ha frukost imorgon...eller den frukost jag vill ha iaf haha ^^
/My blog is my diary

Längtan!

2012-04-19 / 00:39:05


Gud vad jag längtar tills de blir juni så jag kan få vara med min pojke var dag utan att ha den sorgen att lämna honom i dagar/veckor, och att nu bara lämna honom för jobb & vänner! Men jag kommer sakna att bo nära mamma & Jonathan såklart, men jag har en aning om att jag kommer få se henne rätt så mycket ändå när bebben är här, hehe! :D Dock känns de ju lite konstigt och lite creppy eller hur man ska förklara de att bo med någon förutom sina föräldrar som man bott med innan, är ju så van att bo för mig själv och med katten med förstås^^

Men gud vad kul de kommer att bli att inreda lägenheten, är peppad till tusen! De enda rummet jag inte får inreda är vardagsrummet, men de står jag nog ut med tror jag, hehe! Jag har iaf bestämt att i köket ha massa döskallar (ett såkallat döskallekök, äntligen!), badrummet får bli en "Crime scene" rum & sovrummet ska få bli lila med tanke på den lila tapeten - lite tjejigt för både min och Hummer's smak, men tror nog de ändå kommer bli fint och tror han är med på de ändå bara han får en egen hörna där inne med rastagrejer hehe och jag få ha ett hörn med min garderob med spegel (den jag tar mina helbilder i) Matsalen ska få bli svart med en kristallkrona när jag hittar en sådan och barnrummet vet jag inte riktigt vad de blir för färg, men jag har en ganska så fast idé på hur jag ska inreda de vad de än blir för färg! :D

Och åh vad jag längtar tills bebben kommer nu trots att de är lite skrämmande att bli föräldrar, men att se mammabloggar på små bebisar som "http://morsanmy.blogg.se/" får mig att längta något så enormt, verkar så underbart med en liten skapelse man skapat själv tillsammans med en kille och att jag skapat något så underbart som ett mirakel till bebis med världens underbaraste pojk jag nånsin träffat - skulle aldrig vara kunna vara lyckligare och tryggare med någon annan kille än med honom - han är de absolut bästa som hänt mig i kärleksväg, utan tvekan! Inga ord i världen kan beskriva min kärlek till honom, de är bara så omöjligt att göra! <3
/My blog is my diary

Soffmys

2012-04-18 / 23:10:11

- Alltid lika underbart mysigt att ha denna sötis till katt i sin famn i soffan framför tv:n <3
/My blog is my diary

Stolt, men lite chockad

2012-04-18 / 20:54:58

- En snabb mobilbild från på vägen hem igen

Nu känner jag mig ganska stolt och lite chockad över mig själv också för den delen, men bra känns de iaf då jag åkte bil till Fagersta på jag vet jag inte hur länge - minns inte när jag var där sist... Åkte med mamma och Jonathan dit och fick spela lite på hans spel på ditvägen, "Cars". De var lite tufft, men jag kom fram till slut ändå efter en tid som kändes lite som en evighet. Dock var de nog som tuffast när jag kom fram, men då ringde jag Hummer och de kändes genast bättre och att han är väldigt stolt över mig också över de jag gjort är inte helt fel heller :*

Medans jag satt i telefon och försökte lugna ner mina nerver var mamma inne på "Dragon palace" och köpte vårrullar till mig, mums! :D Fick även en cola på köpet och Jonathan tror jag charmade dom som jobbade där för han fick en liten påse med räkchips hehe! ;) Sedan på vägen hem fick jag spela lite mera och helt plötsligt var vi hemma, min reaktion när mamma sa att vi snart var hemma igen: "Va, redan?!" haha :P

Ska försöka åka dit imorgon också och fixa mer vårrullar *drool* då man bara fick två styckna åt gången, tycker jag är fattigt värre! Och när pengar kommer in igen så ska jag åka dit igen då jag läst igenom deras meny nyss och börjat dreggla på en rätt där, nämnligen: Stekt kyckling med champinjoner & bambuskott - hur gått låter inte de liksom? ;o
/My blog is my diary

Svar på frågor jag behöver!

2012-04-18 / 15:44:16


Godmorgon lite sent, har ni sovit gott alla? Sovit gott har då inte jag gjort då jag femtioelva gånger inatt vaknade av smärta i ryggen, inte allt okej detta tycker jag!

Idag har jag iaf vart på vårdcentralen och lämnat urinprov så får la se om de visar något, och kanske kan ge mig lite svar på min smärta... tvivlar ju väldigt mycket på de, men under kan ju ske eller hur? Sedan var jag förbi sjukgymnasten som hade en avbokning just nu och pratade om min smärta i rygg och mage som jag trott var foglossning, men de tvivlade hon på väldigt mycket då jag får mest ont när jag sitter - önska bara att de fanns ett svar varför de gör så ont ibland för hon visste inte vad de var, blaaaah! >.<

Och just nu väntar jag på att "Unga mödrar" ska börja och sedan kolla vidare på "Familjen annorlunda" och se vad som händer innan mamma och jag ska ut och åka & träna lite granna. 

See ya later, alligator!
/My blog is my diary

Myself & me

2012-04-17 / 19:25:53

- Mimi Aka AngelBlack
/My blog is my diary

Paket!

2012-04-17 / 17:41:46


Fick äntligen mitt paket idag, och rätt hade jag ju att de var mina "chips" från testpiloterna så de ska bli himla spännande och smaka på dom senare ikväll! :D Just nu väntar jag på att badvattnet ska bli klart så jag kan kliva i ett varmt bad som förhoppnings hjälper mot min rygg & magont som jag har just nu - ogilla foglossning, mhm!
/My blog is my diary

Sura bilar & en knäpp katt

2012-04-17 / 17:15:40

- Mina nya favoriter i godisväg, och vet ni vad? Min fina katt gillar dom också, knäppis som hon är :*
/My blog is my diary

Some words...

2012-04-17 / 01:05:00


Paniken kryper, ilskan ökar, minnen tillbaka kommer för de ord du skrev.
Pulsen ökar, paniken är nära, tårarna bränns när hatet mot dig de ökar...
Sängen nu tom den är, I wish u were her my beautiful boy </3
/My blog is my diary

Good and bad!

2012-04-16 / 20:04:21
Fick brev om att hämta ut paket så de tänkte jag hämta efter jag vinkade av Hummer (saknar den pojken redan, massor! </3), men då hade de inte kommit dit. Och nu när jag var där för ett tag sen hade de fortfarande inte kommit in *morr*, vill ju änna veta vad de är även om jag tror de är från testpiloterna - chips som jag är utvald att få testa *mums* så får väl säga bättre lycka imorgon kanske...?

Ultraljudet är nu ombokat också, ska nu dit den 24:e april - nästa tisdag alltså! <3

Besviken blev jag på ica också förut när jag var nere när dom inte hade broccoli & ostsoppa *snyft* och inte heller den smaken på fiskgratäng jag ville ha *morr* så efter 10minuters kollandes beslutade jag mig för att köpa sura bilar + calippo! Dock kände jag mig lite småmobbad när jag runt och slicka på glass i spöregnet haha :$

Fick också veta idag av soc att jag slipper ha praktik nu efter jag ska flytta, så njuta fullt ut av graviditet och längta efter kärleksbarnet mitt jag ska göra! :D <3
/My blog is my diary

Om helgen som var

2012-04-16 / 14:28:28

Kort vare ja, och knäppa sådana haha! ;D

I fredags morgon vaknade jag med världens värk i ryggen, låg och nästan grät i plåga för att de gjorde så ont & sen var magen stenhård och stoor - mysigt att se, men obehagligt att känna... antar att jag får vänja mig vid de till senare hehe (a) Så till slut ringde jag sjukvårdsupplysningen som inte visste var de var då dom trodde att de var foglossning först, men när jag sa att magen var såpass hård som den var så var ju de uteslutet så dom koppla mig vidare till en på gynakuten som ringde upp senare och som inte heller visste var de var (vad är de för hjälp?!) 

Hon sa iaf att jag skulle komma in om jag ville vänta, eller åka in akut om de blev värre så jag valde att vänta och se om de avtog, och de gjorde som tur var efter lite sömn & lite mat i magen. Dock tog sig min pojk hit så snabbt som han kunde då han var rädd stackar :( Så istället för att komma vid sex som alltid så kom han redan kvart i två och väckte mig tillsammans med mamma som båda var oroliga... såg verkligen på Hummer att han var helt förstörd, usch vad de gjorde ont i hjärtat och se honom sådär! :( Dock blev de lite bättre när dom fick veta att de var bättre med mig, så thank god for that! Resten utav den dagen tog vi bara de lugnt & mös, såg film på tv och beställde pizza och gullig som min pojk är så frågade han om vilka chips han fick köpa för att jag skulle kunna tåla och vara nära honom, supergulligt tycker jag!)

I lördags vaknade jag med ryggvärken idag (utan hård mage denna gången) så jag gnydde och nästan grät tills Hummer vaknade och vände mig till sidan så de försvann lite granna, sen somnade vi om och vaknade vid kvart i två (!) då gick han till mamma och hjälpte henne med flytten och jag stannade kvar hemma lite innan jag tvingade iväg mig själv dit bort också, men stannade nog högst en halvtimme där innan jag inte orkade vara kvar så fick stödja på Hummer på vägen hemma då jag höll på att ramla hela tiden (usch!) När vi kom hem bäddade han mig i soffan med filt + värmefilt och gav mig mat och allt, lovely! <3 innan vi var ute och tränade med att åka bil med mamma lite granna. Efter den turen blev de lite prat innan jag och Hummer gick promenad som gick till affären för melon och festis, gott vare trots att jag knappt kunde äta halva innan min allergi tog i :/

I går hände de inte så mycket, eller de kanske de gjorde de, men inget värt att ta upp här... från halv sju nånting till nästan elva var ett rent helvete med panik ångest och många tårar så de får bli osagt om de. Senare så åkte jag iaf iväg med mamma igen och tränade, åkte ganska långt trots att jag inte mådde så bra hela tiden så lite stolt över mig själv är jag då varje steg är ett framsteg! (y) Och fick mamma att förstå mig lite bättre nu än innan också så de är superbra, känns oerhört skönt de kan jag lova! :D Efter de gick vi till affären och köpte chips & cigg till Hummer & bingolotter till oss som vi skulle spela (vann inget denna gången, snyft) och så blev jag sugen på korv med bröd på vägen hem då någon grillade (mums!!) så när vi kom in igen gick Hummer snäll som han är ner & köpte de så vi kunde äta de! <3

Sedan kollade vi bara på tv samt tog lite kort resten av kvällen/halva natten då jag skulle försöka hålla mig vaken till ultraljudet idag, men otur som jag hade fick jag sms imorse att tiden var inställd pga sjukdom så väntar just nu på att dom ska ringa tillbaka om en ny tid! :)
/My blog is my diary

Frågestund!

2012-04-16 / 11:15:00

- Ja, texten säger väl allt? 
Frågestund, och svarar på alla frågor om någon vecka så fråga på! :D
/My blog is my diary

Magbild (19+0) 20

2012-04-15 / 10:49:07
/My blog is my diary

30e bilden: En bild då du är fixad/sminkad

2012-04-15 / 10:43:28

- En rätt gammal bild från förra sommaren, but what the hell...
/My blog is my diary

Fosterutveckling vecka 20

2012-04-14 / 15:07:00


Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och 26 cm från hjässa till häl och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

Se till att du äter nyttigt och får tillräckligt mycket järn. Bebisen behöver järn för att tillverka röda blodkroppar. Det är i stort sett omöjligt att få i sig för mycket järn bara från mat. Exempel på järnrik mat är magert rött kött, kyckling, fisk, linser och bönor, spenat och berikade frukostprodukter. Läs vår guide till bra kost för att få grepp om vad du behöver mest.
/My blog is my diary

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv

2012-04-14 / 15:02:22
/My blog is my diary

8 månader

2012-04-14 / 14:38:00

.- 8 månader!

Idag firade vi 8 hela månader tillsammans, och jag kan inte vara lyckligare med någon annan! Denna pojke är den mest underbaraste personen jag någonsin träffat/varit ihop med, och att vi snart ska bli 3 gör allt så mycket bättre! You & me min älskade, jag älskar dig! (L)
/My blog is my diary

Hej bullismage

2012-04-13 / 15:50:00

- Hej tjockismage natten innan jag fick starka förvärkar på morgonen/förmiddagen (y) <3
/My blog is my diary

Jag & min fina

2012-04-13 / 09:56:58

- Jag fick väldigt fint sällskap inatt när jag skulle sova i min famn, myspys på hög nivå! (L)
/My blog is my diary

28e bilden: En tokig bild

2012-04-13 / 09:53:57

- Inte så tokig bild kanske, men Jonathans's min här på bilden tycker jag är lite tokig! ;D
/My blog is my diary

Något fint

2012-04-12 / 18:37:47

- Var bara tvungen att lägga in denna fina som Jenny (http://franvaradenfula.blogg.se/)! :D <3
/My blog is my diary

Hej, ge mig tack! <3

2012-04-12 / 18:29:03


/My blog is my diary

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt

2012-04-12 / 14:20:27

- Jag skrattar alltid åt den här bilden när jag ser den då de ser ut som hon säger "Waaat?" haha! :D
/My blog is my diary

14:12

2012-04-12 / 14:12:00

- Happy fucking birthday to myself!
/My blog is my diary

Om nom nom!

2012-04-12 / 00:39:26

- Mina nya favoriter, min nya drog som just tog slut *sad* :(
/My blog is my diary

26e bilden: En bild på vad du har för kläder idag

2012-04-11 / 22:11:20

- Orkar inte ta ny bild idag, så får bli en gammal med de kläder jag har idag lala
/My blog is my diary

No headline

2012-04-11 / 15:08:18

- Min fina Tyra <3

Ringde barnmorskan imorse och berättade om min smärta, och hon sa att man kan ha de när bebis växa i magen och att de kunde vara sammandraggningar/förvärkar... Hon var väldigt upptagen hela dagen idag till klockan fem och tillochmed på sin lunch, men hon sa att jag kunde komma vid kvart, tjugo över två för att se om hon kunde klämma in mig, men tror de inte gick då jag åkte dit och väntade...

Åh jobbiga idag är de idag iaf, alla dessa möten som man ska till, denna oändliga tröttheten, denna oro + att jag börjar bli sjuk då jag har förjävligt ont i halsen och örona så tror att dom ramlar av snart av smärta och så en massa illamående på de också gör de ju inte så mycket lättare... 

Nu är de möte, barnmorska imorgon på förmiddagen och sedan besök imorgon eftermiddag + att de tydligen ska komma och kolla på min lägenheten imorgon också (!) Detta börjar kännas en massa verkligt nu och ärligt talat skrämmer de mig lite även om jag längtar på samma gång. Och måndag är de ultraljud, ännu mer saker som händer, även om jag ser fram emot detta så mycket så de finns inte!, även om de kommer bli himla tufft att komma dit...
/My blog is my diary

Den rädslan, den plågan

2012-04-10 / 22:01:10
Att oron med dig aldrig ska få ett slut, allt jag vill nu är att få September hit nu med detsamma så jag inte behöver oroa mig över att du inte mår bra i magen iaf! Rädslan att något skulle hända dig är stor, låt mig få slippa denna plågande känsla! Allt jag vill är att du ska vara frisk & må bra där i magen! 

Jag mer än hoppas på att få svar på vad denna plåga i magen min är imorgon!
/My blog is my diary

25e bilden: En person som alltid gör dig glad

2012-04-10 / 21:50:45

- Du är den som kan få mig att le, även i de stunderna jag bara vill gråta. I love you! <3
/My blog is my diary

En snabb uppdatering

2012-04-09 / 23:22:10
Trött som jag vet inte vad idag, sovit 3 timmar ungefär, men urininfektionen är borta iaf - thank god! Dock är värken i nedre delen av magen inte så bra, soffliggande mestadels av dagen med illamående, de gillas då inte för fem öre!

Mina fina pojkvän har åkt hem aswell, saknar honom mer än ord kan beskriva! Dock så kommer han på fredag igen tack och lov & stannar tills på måndagen när ultraljudet är! <3
/My blog is my diary

Glad att du är okej! <3

2012-04-09 / 17:51:31


Jag är så glad att du mår bra och att ditt hjärta tickar som de ska när mamma & pappa din blev oroliga igår (är fortfarande lite oroad, men kommer nog ändra sig lite när akuttiden hos läkaren imorgon är gjord), men inte snällt att göra så min mage gör så ont att jag höll på att svimma ute igår, hade ont mycket igår, försvann ett tag och kom tillbaka nu - jag är massa glad över att du finns inom mig och växer, och kan knappt vänta tills jag får se dig och dränka dig i kärlek & omsorg <3
/My blog is my diary

Something new

2012-04-09 / 16:36:53

-> Fick med min pojk att ta lite nya kort idag, tyckte de behövdes! <3
/My blog is my diary

Massa ord i följd

2012-04-09 / 08:38:56


Hemska kväll med oro, brustet hjärta, sjukvårdsupplysningen och en massa plåga + natten av tårar, panik, samtal till/från mamma, kramande + morgonens vaknade efter fyra timmar av viljan att riva sönder mig själv = detta var de värsta på länge!

Mamma och pojkvän: Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till - tack för att ni finns! <3
/My blog is my diary

24e bilden: En bild som gör dig glad

2012-04-09 / 08:23:35

- Haha kolla bara min pojkes min ^^
/My blog is my diary

Stress, mat & pojk

2012-04-08 / 12:13:54
- Jag & min finaste Tyra <3

Godmorgon, ni sovit gott? Jag har då inte sovit gott, mardrömmar like allways, börjar bli lite tröttsamt... vill kunna drömma om något fint/positivit/bra nångång emellanåt, men icke ;o 

Stressad känner jag mig också när jag vakna en timme efter jag egentligen skulle då jag ställt klockan för att kunna hinna duscha, fixa och städa innan min pojke kommer så nu vet jag inte om jag hinner allt, gaaah! Duscha är ett måste iaf och fixa lite så städningen får väl bli lite lidande, men skitsamma... Orkar inte bry mig idag lala :P 

Jag har iaf en helt underbar och bäst pojkvän då han fixat hotwings från Mc donald's åt mig!!!! <3

Så nu ska jag slita mig härifrån och försöka hinna med så mycket som möjligt (!) innan han kommer för sedan har man ju inte tid (a) Åh ikväll ska vi spela bingolotto och han ska få en överraskning som jag köpte igår, men skriva ut de här kan jag inte då han brukar läsa... vet ju aldrig om han kan läsa från mobilen sin så skriver inte ut de ifall att, så ni får väl veta de imorgon, om ni nu är nyfikna :P

Trevlig söndag alla bloggisar :*
/My blog is my diary

23e bilden: En bild från i somras

2012-04-08 / 01:01:38
/My blog is my diary

Utkast: April 7, 2012

2012-04-07 / 16:30:00
Om jag ändå visste vad denna smärtan jag har är för något så jag kunde bota den som how... Jag har läst runt lite och antagligen har jag ligamentsmärtor eller foglossning, de får bli ett måste och fråga barnmorskan på torsdag när jag ska dit för detta inte de roligaste att ha ont, blä!

I annat har jag varit till affären snabbis förut iaf då jag köpte chocklad med bubblor, glass (tre-smaklig) och chips - ska doppa chips i glass, mums :$ som får bli mitt lördagsmys framför Harry Potter & halvblodsprinsen som jag inte har ett minne av att jag sett hehe. Vad gör ni denna dag då? Hoppas ni får en bra påsk allihopa! :*
/My blog is my diary

Magbild (18+0) 19

2012-04-07 / 16:21:04
/My blog is my diary

Ett orättvist sug

2012-04-07 / 15:15:30

- Mc donald's hotwings! <3

Åh de är så inte okej att vara sugen på något som finns långt härifrån, it sucks!!!! :(
/My blog is my diary

Klockan tickar & går

2012-04-07 / 02:21:29
Herregud vad klockan går när sitter på nätet ;o Borde sovit för ganska så länge sen och tänkte sova nu, men de gick ju inte för h*n där inne i magen verkar vara hungrig så magen kurrar hehe :) Så får väl fixa till limpa med ost & vaniljte till och fortsätta skriva sms till min pojke som är lite fuller haha, men ogillar de inte direkt då man inte behöver undra om man är saknad då när han skriver de femtioelva gånger och en halv haha :*
/My blog is my diary

22e bilden: En bild på en tid du saknar

2012-04-07 / 02:16:51


De är många tider jag saknar, som tiderna med Monika & Malin, men den tiden jag absolut saknar mest är tiderna med min fina Nälsko på bryggan vid sjön fiskande med plasthandskar för att slippa ta i fiskarna & med den kåta masken haha! Och sen får vi ju inte glömma chipsen som blir kåta när man skakar på dom, eller hur gumman? ;) <3
/My blog is my diary

Fosterutveckling vecka 19

2012-04-07 / 02:09:22

- Stackars bebben om h*n ligger sådär i magen min ;o

Nu är du halvvägs! Ovandelen av livmodern når naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är drygt 14 centimeter lång och väger strax under 250 gram.

Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin. Det växer hår på huvudet och sinnena utvecklas fort. Nervcellerna för smak, lukt, hörsel, syn och känselsinne utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan. Produktionen av nervceller saktar av och existerande nervceller blir större och etablerar mer komplicerade förbindelser.

Nu har du kanske känt din bebis röra på sig. Om det har känts lite abstrakt att vänta barn innan, så brukar det ofta kännas mer verkligt när man känner fosterrörelserna. De flesta känner bebisen röra på sig för första gången någon gång mellan vecka 18 och 20.

Om detta inte är första barnet, kan du ha känt det tidigare. Vad du tolkade som gaser i magen, kanske var bebisen som slog kullerbyttor. Berätta för barnmorskan när du känner bebisen sparka.

De kommande tio veckorna kommer att vara bebisens livligaste tid i livmodern - senare blir det för trångt för alltför intensiv gymnastik. En ny livssituation närmar sig med stormsteg - läs om Sex och relationer för en förhandstitt på hur bebisen kommer att påverka tillvaron.
/My blog is my diary

Den tåren, den saknaden

2012-04-07 / 00:37:47


Mina ögon läcker av de salta tårar efter dig jag saknar och mitt hjärta de plågas av den smärta för att ej finns mig nära. Din närhet äro saknad var dag, minut och sekund du inte nära mig är. Dock ett leende de träder fram när jag din röst hör och känner den värme i hjärtat mitt, och då allt känns lit bättre för en liten stund. Du är orsaken jag tror på kärleken åter igen, du är den jag vill spendera mina alla dagar, bra som dåliga tills den dagen jag inte längre kan andas. Dina kramar är min trygghet, och din hand är min säkerhet så låt mig föralltid vara din!
/My blog is my diary

Tankar, försvinn tack!

2012-04-06 / 15:58:19


Att dessa drömmar ska kunna förstöra en hel dag...inatt var de om att min pojkvän skulle backa ur, att han inte ville ha mig längre eller starta denna familjen vi snart ska bli Nu pga detta är mina tankar kaos, de snurrar allt från att de ska vara något fel på bebben vid ultraljudet, är jag verkligen redo för detta? och dessutom ha rädslan av de jag drömde vilket inte är okej nånstans what so ever (!), kommer jag klara av detta? Så just nu vill jag strpa mina tankar så jag slipper dessa tårar och paniken som kryper i mig - hata denna dag!

Egentligen skulle jag bara vilja gå och dö i sängen (sova) lite & vakna upp när dessa tankar är borta, men städning behövs så jag hoppas de hjälper lite...iaf för stunden jag gör de
/My blog is my diary

21e bilden: En bild på hur du såg ut senaste nyår

2012-04-06 / 14:06:28

- Om jag inte minns fel hade jag denna på nyår, men å andra sidan är mitt minne bad hehe...
/My blog is my diary

Underbara hjärtljud!

2012-04-05 / 15:29:38


Åh så underbart de är att höra bebbens hjärtljud innifrån magen, så häftigt! De funkade bättre att lyssna med de glidslemmet jag köpte idag, man hörde de så mycket tydligare, och de häftigaste var nog att man hörde hur hjärtljuden blev allt starkare & starkare, och sedan svagare när den rörde sig och flyttade på sig - kan inte bärja mig tills jag får veta om de bor en liten Elona eller en Milo där inne i magen näst, nästa måndag när ultraljudet är! (L)
/My blog is my diary

Apotekbesök och magont

2012-04-05 / 14:28:39

Friktionsminskande gel med bakteriehämmande egenskaper. Stryk en lagom mängd glidslem på undersökningsstället. Lätt att applicera.

Nu har jag äntligen fått hämta ut detta glidslem, hoppas de funkar lite bättre än babyoilen nu! :) Fick godisägg i chocklad där också, inte så populärt när chocklad är något jag verkligen inte gillar nu, men tog en iaf hehe. Köpte också lipbalm med Lille skutt från Bamse haha :$ V6 bubble gum med jordgubbsmak och de fanns även tatueringar på dom - nostalgi där ja! :D

Och i annat fall så är inte bebben inne i min mage så snäll mot mamma (åh så konstigt de känns konstigt att skriva/säga mamma om sig själv ;o), antingen bygger h*n ut eller så börjar de bli trångt där inne då de gör ont i nedre delen av magen + att jag får springa på toan allt oftare, men väldigt irriterande när de kommer några droppar bara - liknande urininfektion fast utan de onda ;o

Och nu är min pojke påväg för att skriva kontrakt för våran kommande lägenhet, helt awesome ju! :D <3
/My blog is my diary

Alvin and the chipmunks: Chipwrecked

2012-04-05 / 13:45:11


Egen kommentar: Denna filmen var rolig, precis som de föregående filmerna. Detta är en utav de filmer som jag faktiskt tycker inte blir sämre var gång de kommer ut en ny + att den hade lite spänning i sig, de gillas! :D

Handling: Alvin och hans vänner är på en lyxbåt och njuter att ha det som en privat lekplats. Men av en ren slump blir hela gänget strandsatta på en öde ö och nu möter gänget även en stor utmaning av moder natur.
/My blog is my diary

Usch & fy för drömmar!

2012-04-05 / 13:41:54
Fyfan vad jag inte gillar drömmar, speciellt dom som gör att man vaknar upp i tårar eller panik... Inatt blev drömmarna först om att jag var till apoteket, men att den där gelen (glidslemmet, eller vad de hette) jag ska ha till angelsoundet fortfarande inte fanns där och att resten utav den dagen var jag ett nervvrak, brast ut i tårar för minsta lilla och vaknade även upp med tårar. Och den andra drömmen var om jordens undergång vilket slutade i att jag vaknade upp i panik, jag gillar verkligen inte dessa drömmar - bort med dom!
/My blog is my diary

20e bilden: En bild på dina närmaste

2012-04-05 / 13:38:28

- En massa kärlek på dessa personer!

Mina absolut närmaste är mamma & Hummer, men HoneyPie och min Näsko är min närmaste också! Ni skulle bara veta hur mycket ni förgyller min dag var dag när ni bara finns där, älskar er massor! <3
/My blog is my diary

Svensson Svensson...i nöd & lust

2012-04-04 / 22:18:01


Egen kommentar: Denna filmen gillade jag, den var lite smårolig och så ibland och lite sorgligt i slutet. Lite tråkigt att man inte såg något av Lina och Max dock! :/

Handling: Gustav och Lena Svensson står inför sin 30-åriga bröllopsdag, men Lena orkar inte med Gustav längre utan vill att de ska skiljas. Det enda Gustav gör är att titta på sport – vilken sport som helst – och ger inte Lena någon uppmärksamhet alls. Gustav däremot tycker att allt är toppen och tycker inte att de kan ge upp bara en vecka innan sitt jubileum. Lena ger Gustav en absolut sista chans och de åker iväg på en kärleksweek-end där Gustav ska få bevisa att Lena är viktigare än fotboll och TV. Men på hotellet dyker fotbollslegend Tommy Franzén upp och ställer allt på sin spets.
/My blog is my diary

Dagens outfit

2012-04-04 / 19:21:04

- Smutsig spegel, I know...

Jag tror jag ska börja använda mer tajta saker, man ser ju magen mernu som på detta kortet - De gillar jag starkt så hejdå stora tröjor, eller halvt hejdå när jag gillar att ha dom ibland haha (a)

Och snart slänger jag mobilen i väggen, den segar som faan, får panik! >.<
/My blog is my diary

Saker till mig för en gång skull, ja

2012-04-04 / 16:45:56
Var så tråkigt att sitta hemma idag + att jag var så j*vla shoppingsugen (!) så jag drog på mig kläder och stack ner till byn haltande, inte de lättaste men de gick (y) Gick först och tog ut lite pengar som jag fått in för elräkningen, läkarbesök + medicin och sedan gick jag till en affär där jag hittade väskan + tröjan med Mimmi mouse på hehe :$ (blev inget till bebben där som de brukar ;o), sen vidare till en annan där dom hade rea just nu och hittade den svarta med paljetter...den glittrade så fint i solljuset så köpte den automatiskt hehe (a)

Efter de gick jag vidare till coop och köpte lite lotter för att vara 110kr exakt (a) sedan vidare in till själva affären och köpte med mig kycklingvingar + trocadero och gick sedan vidare hem där jag hade lite tur på lotterna så jag vann tillbaka 75 spänn, så jag förlorade ju inte så mycket ändå hehe :D





/My blog is my diary

- Love! <3

2012-04-04 / 15:18:48

I want the world to know I'm happy as can be when I have you & a baby on the way ♥
/My blog is my diary

Konstiga drömmar indeed

2012-04-04 / 14:20:45
Ibland undrar jag vart hjärnan får alla drömmar ifrån egentligen...

Inatt drömde jag att jag var med en kompis på Ö & B av alla ställen och skulle gå hemåt (detta var i Eskilstuna) och plötsligt satt jag i en bil med Tomas Ledin och såg två av mina gamla klasskompisar sjunga utanför bilden (tror han hade någon liknande tävling)... Och i nästa sekund satt jag i en buss i Ullared (tror jag?) och plötsligt hördes de en massa skott bara 10 meter därifrån eller liknande på en OK-mack, och så var de någon som sa i en mikrofon där att sex styckna personer blivit skjutna och polis & ambulans behövdes till platsen. Och i nästa sekund igen var jag på vägen där alla körde bil, men helt plötsligt såg jag inga bilar och massa folk sprang för livet...  Sedan gick jag och en kompis hem (minns inte vem de var) hem till mig (i Falkenberg) där vi såg mamma och jag minns att jag berättade de om Tomas Ledin och hon blev massa avis på mig haha. Senare fick jag också veta att min gamla bästa vän var en utav de som dött av skjutningen :/ - konstiga drömmar indeed! ;o
/My blog is my diary

19e bilden: En person som är snygg

2012-04-04 / 13:46:00

- Någon som jag tycker är snygg är sångaren Benjamin Kowalewicz från bandet "Billy Talent"! <3
/My blog is my diary

Om gårdagen

2012-04-04 / 13:42:24


Så igår var de barnmorskan på schemat och mamma som skulle skjutsa mig när jag inte kunde gå med en sko dit hehe, dock började väl dagen mindre bra efter drömmar att min pojke var otrogen mot mig med sitt ex, de gillade jag inte så jag gillade inte honom på halva dagen haha :$

Senare kom mamma iaf som skulle plåstra om min tå och de gjorde hon, snäll som hon är! Barnmorskan besök blev inget utav, men hon ringde sen istället och jag fick svara på hälsofrågorna i telefonnen iställe (a) och fick även svar på mina provet! Mitt socker & järnvärde sa hon att de inte kunde vara bättre så de var awesome (!), och så fick jag beröm när jag sade att jag slutade röka direkt efter jag fick mitt plus precis innan nyår! :$ 

Frågade även om barnens hjärtljud kunde gå ner ibland med ett angelsound, hon var lite osäker på de men sa ändå att de kunde de när dom sov eller liknande så får lita på de. Angelsoundet ska jag ta med nästa gång jag ska dit (nästa torsdag, på min födelsedag lala) för hon hade aldrig sett de hehe, blev då förvånad när hon sa de då hon inte nog med är barnmorska, men också pensionerad sådan så de var lite kul ^^ Hon skulle även prata med en läkare om de finns något lugnande som jag får ta trots min graviditet som jag kan ta när jag ska in på ultraljud i Västerås näst, nästa måndag - känner verkligen att jag behöver de för att klara mig in dit utan värsta paniken & ångesten, bleh! >.<

Mamma var så snäll att hon var och handlade åt mig också, massa snäll hon är! <3
/My blog is my diary

18e bilden: En svartvit bild på dig

2012-04-03 / 11:53:45
/My blog is my diary

Nattens vill ha!

2012-04-03 / 00:50:37

- Plånbok med lack, mm!


- Fin, fina skor!


- Döskallar, nom nom!


- Älskar händerna!

Massa, massa kärlek till Iron Fist! (L)
/My blog is my diary

Bilden på leksakerna

2012-04-02 / 14:29:38

- Här är bilderna på leksakerna + en hoppgunga vi köpte i lördags! :D
/My blog is my diary

Mm lunch!

2012-04-02 / 14:13:31

.- Mums för min "lunch", himmelskt gott äre! :D <3
/My blog is my diary

17e bilden: En ovanlig bild på dig själv

2012-04-02 / 09:54:54

- Jag vet inte vad som är ovanlig bild för att vara mig, men tog denna då jag inte brukar ha
skjorta & slips var dag precis - som är min pojkes kläder btw (a)
/My blog is my diary

Morgon...

2012-04-02 / 09:51:15


Morgon på er alla, har ni sovit gott? Jag har då inte gjort de och önskade att jag kunde få sova om denna natt, men icke! Haft mardrömmar hela natten vilket resulterade i att jag vaknade i tårar två gånger, varav en gång när jag knappt hade sovit en timme (!) Första drömmen minns jag inte riktigt...men den andra, den minns jag allt! Jag var hos mamma och åt lite kräm med mina bröder när mamma kom in i köket och frågade varför jag åt där, och att de inte var bra mat att äta, att de är samma som att äta soppa *konstiga dröm* Sen fick jag ur av henne att hon ångrar att jag behöll mitt barn då skrek jag till henne att hon inte fick vara med på min förlossning hellerom hon kände sådär, och så bröt jag ihop och vaknade av att jag grät - hemska, hemska dröm! >.<

Sen så ringde min kurator och bad om ursäkt för att hon inte var där i fredags, och jag fick en ny tid, men efter påsk då hon går på semester snart. Efter de bestämde jag mig för att gå upp för att slippa drömma fler hemska drömmar, lite tidigt för att vara mig men nu sitter jag & dricker te och äter macka så får väl se hur länge jag kan hålla mig vaken innan jag somnar igen hehe :P Dock så kan jag inte sova när jag vill då mitt boendestöd kommer idag, och vi som skulle fika idag..men de får ju bli en annan dag när jag kan gå i ett par skor! :)
/My blog is my diary

En tidig kväll

2012-04-01 / 21:39:30
Bilderna jag skrev om att jag skulle lägga upp senare får vänta tills imorgon istället, är helt sjukt trött att jag håller på att somna redan nu (!) + att örona och tån värker utav bara den. Jag ska bara försöka hålla mig vaken tills mitt program: Law & order: Special victim unit är slut och sen blir de sängen tidigt idag för en gång skull.
/My blog is my diary

Bit på mig, snälla!

2012-04-01 / 14:14:19


Åh om tabletter ändå kunde bita på mig nångång, känns som de bara blir värre i mina öron efter jag tagit dessa tabletter. Inte alls okej, vill ha kunna ha något som verkligen hjälper bort med smärtan! :(
/My blog is my diary

Helgen och en plågande tå

2012-04-01 / 13:24:16


- Inte de minsta okej att få svart för ögonen när man ställer sig upp från sängen och ramlar ner på golvet och slår i tån i sängen, fyfan vilken plåga de var alltså! Pojken fick hjälpa mig till v-rummet och sätta foten högt då jag börjat blöda och de droppa över hela lägenheten (blä) + att de blödde under hela nageln (ännu mer blä) så Hummer fick plåstra om mig medans jag plågades av ondheten - så glad att han var där! <3

Så igår kunde jag inte ta mig till mamma som vi skulle då jag inte kunde gå i skorna, och inte kunde jag gå med en sko heller :/ Så de fick bli en slappdag framför datorn lite medans Hummer sov middag :P tills mamma ringde och han åkte med henne och hämtade nya babysittern <3 + lite annat smått & gott så jag blev som ett litet barn med leksakerna dom hämtat haha :$ När dom kom tillbaka också så fick mamma lyssna på bebbens hjärtljud och tror att de blir en liten pojke (Milo) och de skulle inte förvåna mig med alla pojkar som finns i släkten haha ;o Sen så blev de lite film, mat och mys och släckte ner för "Earth hour" även om de inte var så populärt :P men han fick stå ut då jag börjat göra detta varje år nu (a)

Och efter ett tag kom mamma med en byrå som jag skulle få & som jag ska ha i barnrummet sen när jag flyttar ihop med min älskade pojke <3 + att jag fick cider och en kakform formad som en döskalle <3 Resten av kvällen/lite av natten blev de American pie: The book of love, mys, jag fick äta lite precis innan jag lade mig också - måste äta högst var tredje timme nu hehe 

Idag plåstrade Hummer om min tå och tvättade de med sprit, fyfan så ont de gjorde och så satte han papper och eltejp för plåstren var slut haha ^^ Och nu har han åkt hem *snyft* :(, men hoppas att han kommer tillbaka nästa helg, jag hoppas massor massor! Och hatar min tå gör jag också idag, vill ha strumpor då jag fryser men de var allt för plågsamt för att sätta på mig en...ledsen blir jag! :'(
/My blog is my diary

16e bilden: En bild på dig själv

2012-04-01 / 13:10:33
/My blog is my diary

Magbild (17+1) 18 i svartvitt

2012-04-01 / 12:59:14
/My blog is my diary

En ny babysitter är på sin plats

2012-04-01 / 12:27:38


Vi har fått en ny babysitter och gjort av oss med den gamla, för denna är ju helt i min smak med döskalle <3 Mamma och Hummer åkte och hämta den igår + lite andra saker som jag lägger upp bilder på senare! :)
/My blog is my diary
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se